Dekaljakten

Lite historia om Fredriksborg

I april 1999 öppnades dörrarna för första gången till Fredriksborg Ridsport. Det var en barndomsdröm som gick i uppfyllelse för Susanne ”Snurran” Gunnarsson.
Susanne, som var ensamstående mamma med barnen William och Philip kombinerade under de första två åren arbetet med butiken med att köra lastbil.

Sommaren 2001 var omsättningen så pass hög att Susanne kunde släppa jobbet som chaufför och ägna hela sin tid till att driva och utveckla butiken. Under tiden 2001-2003 utökas affärsytan, ny lagerlokal för foder byggs, även stallet byggs ut och en paddock anlägges.

Efter att Susanne tragiskt lämnar oss efter en trafikolycka i juni 2003 tar hennes föräldrar, Tore och Gun över verksamheten tillsammans med en anställd.

Tore, Gun och Jenny har drivit butiken i den anda som redan var skapad med hög servicenivå och rätt priser fram till dec 2009.

Efter tio år av verksamhet blir det nu åter dags att butiken byter ägare. Tanken är att Tore och Gun ska få det lite lugnare i och med att sonen, Peter med sambon Lisa Ferm tar över ruljansen. Synonymt med övertagandet är att butiken även övergår i bolagsform och heter numera, Fredriksborgs Ridsport AB.

 

med andr

anden

 
 
 

© Copyright 2009 Fredriksborgs ridsport | Sviestad Fredriksborg, 585 93 Linköping | Telefon: 013-15 29 75  logga in Antal besökare: 297762